Lemezmegmunkálás

Lemezmegmunkálás

Munkatársaink azért dolgoznak, hogy teljes körű szakértelemmel és maximális megbízhatósággal garantáljuk vevőink elégedettségét.

Lézervágás

Lemezhajlítás

Élhajlítás

Lemezollózás, ollózás

Határidőre, mérnöki pontossággal teljesítjük Önnek a CNC lemezmegmunkálás megbízásokat. A lemezmegmunkáláshoz használt modern CNC gépeink csúcsminőséget és kiemelkedő hatékonyságot biztosítanak a bonyolult munkadarabok esetében is.

Miért válassza a lemezmegmunkáló cégek közül az AZ-Engineering Kft.-t?

Akkor bízza meg cégünket, ha képzett szakemberek által, európai színvonalú munkát szeretne kapni a pénzéért!

Csapatunk, gépeink és szoftvereink révén szinte bármilyen terméket előállítunk CNC lézervágás, CNC lyukasztó prések és présfékek felhasználásával, és természetesen acéllemez munkadarabok végső feldolgozásával, beleértve az összes ipari felületkezelést is.

Milyen lemezmegmunkáló feladatokat vállalunk?

Rozsdamentes lemez megmunkálás ajánlatunk elsősorban CNC lemezmegmunkálás tevékenységeket foglal magába:

  • acéllemez feldolgozása rozsdamentes acélból, alumíniumból, alumíniumötvözetből, vörösrézből és sárgaréz lemezből,
  • acéllemez lyukasztás és vágás turret-lyukasztó gépekkel és szállézerekkel,
  • CNC lézervágás,
  • CNC lemezvágás, ollózás,
  • lemezformázás hajlító CNC présfékekkel vagy excentrikus présekkel,
  • felületkezelési szolgáltatások – sorjázás és csiszolás.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha CNC lemezmegmunkálás, akkor AZ-Engineering!

Automatizált technológiákkal ötvöztük a lemezvágási, lemezhajlítási és lemezlyukasztási folyamatokat. Az elkészült fémlemezt egyedi felülettel is elláthatjuk.

Ügyfeleink tetszés szerint választhatnak a különféle kivitelek közül, beleértve az eloxálást, a különféle bevonatokat, a porbevonatot és a festést is. Nálunk alapértelmezett a minőségbiztosítás!

Pontosság terén cégünk különféle tűrési lehetőségeket kínál az ISO 2768 (standard, finom) és az ISO 286 (8., 7., 6. fokozat) szabványoknak megfelelően. A rozsdamentes lemez megmunkálás során szavatoljuk a lehető legmagasabb fokú pontosságot, ügyfeleink igénye és kérése szerint.

Lemezmegmunkáló cégként elsődleges fontosságú számunkra, hogy folyamatosan képezzük munkatársainkat és fejlesszük a gépparkunkat is, hogy pontosság és sebesség terén is az élvonalba tartozzunk.