Lemezhajlítás

Cégünk, az AZ-Engineering európai színvonalon, határidőre vállalja a különféle lemezhajlítási feladatokat, legyen szó akár rétegelt lemez hajlításáról, akár alumínium lemez hajlításáról vagy inox lemez hajlításáról.

A lemez hajlítás az egyik leggyakoribb lemezmegmunkálási művelet, amelynek során a munkadarabot úgy formálják, hogy az egyes szakaszai valamilyen szöget zárjanak be egymáshoz képest. Csakhogy az inox lemez hajlítása éppen úgy másfajta eljárást igényel, mind a rétegelt vagy az alumínium lemez hajlítása – ez utóbbiak hajlamosak ugyanis a törésre.

Miért válassza az AZ-Engineeringet lemezhajlítás megbízások kivitelezésére?

Cégünk magas színvonalon, szakképzett csapattal, korszerű gépekkel és eljárásokkal vállalja a különféle anyagok megmunkálását, lemezek hajlítását.

Számunkra kiemelten fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért a lehető legjobb emberekkel dolgozunk és modern gépparkkal vállaljuk a rétegelt lemezek, alumínium lemezek és inox lemezek hajlítását!

Alumínium terén is elsősorban 5052-ös alumíniummal dolgozunk, mert ez kiválóan formázható, és az egyik legjobb hajlítható alumínium. Az anyag repedése vagy a fárasztás általában nem kérdés, hacsak nem kell újrahajlítani és átdolgozni, de ez szinte minden képlékeny fém esetében jellemző.

Miért olyan fontos a pontos erőhasználat a lemezhajlítás terén?

A lemezhajlítás árát befolyásolja a szaktudás mértéke is. A lemez hajlítás a munkadarabra ható erő alkalmazásával történik – márpedig a selejt nélküli, vagy minimális selejtszám eléréséhez a modern géppark mellett elengedhetetlenül fontos a magas szintű szakmai kompetencia is!

A képlékeny alakváltozás elérése érdekében az alkalmazott erőnek meg kell haladnia az anyag folyási határát. Csak ezután lehet tartós eredményt elérni hajlítás terén.

A króm és a nikkel biztosítja a rozsdamentes acél tartósságát, és a fém keménységi fokát. Ez a nagyobb keménység értelemszerűen növeli az erő mértékét is, amely ahhoz szükséges, hogy egy rozsdamentes acéllemezt megfelelő módon meghajlíthassunk.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot