Lemezollózás

Az AZ-Engineering lemezvágás / ollózási megbízások terén is az ügyfelei szíves rendelkezésére áll! Bízzon meg minket az acéllemezek vagy alumínium lemezek méretre vágásával és mi elvégezzük a munka nehezét.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Miért bízza meg lemezvágással és lemezollózással az AZ-Engineeringet?

Lemezvágás során az Ön igényeinek megfelelően vágjuk fel a fém lemezeket. Akár egyszerű, akár összetett, egyedi méretek szerinti lemezvágásra van szüksége, az AZ-Engineering az Ön partnere!

Szakképzett munkatársaink és modern lemezvágó gépparkunk által garantáljuk a legmagasabb pontosságot, miközben a lézeres lemezvágás biztosítja a nagy munkasebességet, így a legigényesebb megrendeléseket is rövid határidővel teljesítjük.

A lemez vágás hajlítás folyamatát rendkívüli hatékonysággal végezzük, miközben fenntartjuk késztermékeink európai szintű minőségét.

Milyen lemezvágás és lemezollózás megbízásokat teljesítünk?

Acél, réz és alumínium lemez méretre vágás terén magas szintű pontossággal dolgozunk. A lemezvágás árak elsősorban a lemezollózásra, vágásra kerülő fém típusától, a munkafolyamat összetettségétől és természetesen a mennyiségtől függ.

A lemezvágás hajlítás és a fém lézervágás mind olyan munkafolyamatok, amikre Önnek nincs gondja, ha az AZ-Engineeringet bízza meg!

Miért előnyös a lemezollózás?

A lemezvágás jelentős előnye az a technológiai sajátosság, hogy sima és sorja nélküli felületet nyerünk a lemezollózás során.

Cégünk akár kisebb méretű elemek feldolgozását is vállalja acéllemezből, horganyzott fémlemezből, rozsdamentes acéllemezből vagy alumíniumlemezből. 1500 × 3000 mm méretű lapokat dolgozunk fel, ami nagy rugalmasságot és versenyképes árakat kínál: a lemezvágás árak nálunk a minőséget tükrözik, mégis barátságosak.

Az AZ-Engineering által alkalmazott lézervágás a modern technológiák és az intelligens szoftveres megoldások tökéletes kombinációja. Ügyfeleinknek garantáljuk, hogy a professzionális műszaki környezet és szakképzett munkatársaink minden projektet megbízhatóan és magas fokú pontossággal valósítanak meg.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot