Élhajlítás

Az élhajlítás az AZ-Engineering által nyújtott lemezmegmunkálási tevékenységek közé tartozik. Ha CNC élhajlításra keres egy tapasztalt céget, amelyik európai minőségben, határidőre szállítja a készterméket, válasszon minket!

Mi az a lemez élhajlítás és miért van rá szükség?

Minden esetben, amikor összetettebb berendezésekre van szükség, mint az egyszerű lemezhajlítás során, az élhajlítás technológia alapját a CNC vezérlésű élhajlító gépek jelentik. 

Tisztában vagyunk vele, mennyire lényeges, hogy akár élhajlításról, akár lézervágásról, plazmavágásról vagy egyszerű lemezhajlításról van szó, a lehető legnagyobb pontossággal készüljenek el a munkadarabok.

Miért bízza meg élhajlítással az AZ-Engineeringet?

Pontosan tudjuk, hogy a modern formázási technológiában mennyire fontos lemez feldolgozási folyamat az élhajlítás, hiszen a mérnöki pontosság elengedhetetlen.

Az AZ-Engineering szakképzett munkatársakkal, modern gépparkkal biztosítja, hogy az élhajlítási munkákat mindig a  legmagasabb fokú pontossággal végezzük el, mind a méretek tartása, mind a szögtartomány tartása terén.

A legmodernebb szabványoknak megfelelő hidraulikus CNC élhajlító gépeink 100-175 tonnás nyomóerővel bírnak és számítógépes rajzdokumentációk alapján hajlítanak éleket a lemezalkatrészek és a táblalemezek akár 3000mm hossztartományában.

Milyen élhajlítási munkát vállal az AZ-Engineering?

Szakképzett, tapasztalt lemezmegmunkáló csapatunk költséghatékonyan, mérnöki pontossággal valósítja meg az Ön megrendeléseit. Különleges célszerszámokkal készítjük el az Ön speciális igényei szerinti, egyedi munkadarabokat is akár.

Egyaránt vállaljuk alumínium, vörösréz, sárgaréz, továbbá ötvözött és ötvözetlen, illetve rozsdamentes acél fémlapok élhajlítását. CNC élhajlítási technológiát alkalmazva, annak a teljes spektrumában vállalunk megbízásokat az egyszerű lemezek élhajlításától az összetett alkatrészekhez
készülő lemezek élhajlításáig, a modern gépparkunknak köszönhetően akár mérnöki (0,1 mm-es) pontossággal.

Megmunkálás:

– 4 méteres hosszig
– 125t nyomóerővel

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot