Emelőszerkezet tervezés

Az AZ-Engineering Kft jelentős szakmai tapasztalatokkal rendelkezik az emelőszerkezet, az emelőeszközök, valamint a daruk tervezési szolgáltatások terén. Ha Önnek emelőszerkezet tervezésére van szüksége, cégünk szakképzett csapattal és korszerű szoftverekkel áll a szíves
rendelkezésére!

Miért válassza emelőszerkezet tervezésére az AZ-Engineeringet?

Nemzetközi minőségirányítási szabvány (ISO 9001-2015) szerint dolgozunk. Mi a legmagasabb szintű minőségellenőrzésnek megfelelően nyújtjuk ügyfeleink részére a szolgáltatásainkat.

Valamennyi általunk készített mérnöki terv megfelel a hazai szabványoknak és az iparági megfelelési követelményeknek. Cégünk egyaránt tervez kisebb és nagyobb ipari létesítmény és könnyűszerkezetes csarnok számára emelőszerkezeteket. Az általunk tervezett emelő berendezések az ügyfeleink igénye szerinti helyen, akár többféle emelési feladathoz is használhatók.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Egyedi emelőszerkezetek tervezése is a portfóliónk része

Emelőeszközeinkkel akár speciális felszereléseket is emelni lehet, vagy alkalmasak raktárak készletének kezelésére, esetleg akadálymentesítésre.
Egyedi igény esetén olyan emelőszerkezetet tervezünk, ami kifejezetten olyan nehéz tárgyak mozgatására alkalmas, amelyeket más módon nem lehet felemelni.

 

Így tervezünk emelőszerkezetet

Az emelőszerkezetek tervezési folyamata az AZ-Engineeringnél a súlypont elemzésével kezdődik, majd annak biztosításával, hogy az emelőszerkezet alkalmas legyen az emelésre. Ennek része az emelési pontok számának elemzése.

A következő lépés annak biztosítása, hogy a keret szerkezetileg megfelelő legyen a terhelések szempontjából. Végül méretezzük az emelőfüleket, és a terhelés és az érintett szögek alapján kiválasztjuk a megfelelő hevedereket, összekötőket és bilincseket.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ezért éri meg velünk dolgoznia

Az AZ-Engineering a különböző emelőszerkezetek széles skáláját tervezheti meg az Ön igényei szerint, az egypontos emelőtől a bonyolultabb, többlépcsős szerkezetig.

Számunkra a legfontosabb az Ön elégedettsége és az, hogy az általunk tervezett emelőszerkezetek sok éven át üzemeljenek biztonságosan.