Lézervágás

A lézervágás terén is az AZ-Engineering kínálja Önnek Magyarország talán legsokoldalúbb megoldásait. CNC gyártási feladatok esetén forduljon bátran hozzánk, és meglátja, a lézervágás árak nálunk az európai minőséget, de magyar piaci viszonyokat tükrözik!

Miért válassza a lézervágás terén az AZ-Engineeringet?

Legyen Ön akár nagyvállalkozó, vagy működjön vállalkozása a kkv szektorban, az AZ-Engineering szinte biztosan olyan megoldást kínál az Ön számára, amire igazán szüksége van! Magas és alacsony költségvetéshez egyaránt megtaláljuk a megfelelő CNC lézervágó gépet.

Minden CNC lézervágó gépünk testre szabható opciókkal rendelkezik, így ügyfeleink pontosan azt a terméket kapja a projekt végén, amit megrendelt. CNC-gépeinket tanúsítvánnyal ellátott, lézeres kalibráló berendezésekkel gyártják, így számíthat a pontosságra

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Miért érdemes lézervágásban gondolkodni?

A lézervágó a a fémek sokféle célú vágására, világszerte nagy elégedettséggel használt eszköz.

A CNC lézervágó kiváló eszköz fémrudak, fémlemezek, hevederek, csavarok, csövek stb. gyors átvágásához.

A legtöbb fémgyártási feladatnál a hagyományos, mechanikus vágással lehetetlen mérnöki szintű alkatrész pontosságot vagy élminőséget elérni.

Miért ajánlott megoldás a CNC lézervágás?

Ezért szükséges a CNC lézervágó használata: a „CNC” kifejezés a „Számítógépes numerikus vezérlés” kifejezésre utal, ami azt jelenti, hogy számítógépet használunk a gépek mozgásának irányítására a lehető legnagyobb pontosság elérése érdekében.

A lézervágás árlista egyes tételeit is ezért elsősorban az határozza meg, mennyi műveletet és milyen szintű pontosságot szeretnének az ügyfeleink.

Mikor érdemes lézervágást választani?

A lézervágás főleg olyan termikus folyamat, amelynek során fókuszált lézersugarat használunk az anyag megolvasztására egy tűpontosan lokalizált területen.

A lézersugár vagy a munkadarab CNC vezérléssel történő mozgatása folyamatos vágást eredményez. A lézervágásnak három fő változata érhető el az AZ-Engineering kínálatában: fúziós vágás, lángvágás és távvágás.

A lézervágási folyamat automatizálását CAD / CAM rendszerekkel oldjuk meg, amelyek akár háromtengelyes síkágyas rendszereket, akár hattengelyes robotokat is irányítanak a háromdimenziós lézervágás során.

Vágási kapacitás:

Szénacél: 15 mm-ig
Rozsdamentes: 8 mm-ig
Aluminium: 10 mm-ig

Vállalási határidő:

Akár 2-3 munkanapon belül

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot