Acél csarnokszerkezet

Acélszerkezetes csarnokok tervezését és építésével bízza meg cégünket, az AZ-Engineeringet, ha magas minőségű, garanciális, európai színvonalú acél csarnokszerkezetet szeretne!

Szakképzett és tapasztalt munkatársakkal vállaljuk acél csarnok építését a kis épületektől egészen a sok száz négyzetméteres ipari acélszerkezetes csarnokokig bezárólag.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Miért válassza acélszerkezetes csarnok tervezésére és építésére az AZ- Engineeringet?

Cégünk teljes körű tervezést és kivitelezést kínál Önnek acélszerkezetes megoldások kapcsán, különös tekintettel a különböző, egyedi méretekkel és fesztávolsággal bíró acélépületekre.

Az általunk megvalósított acél csarnokszerkezet egyedileg az Ön igényeinek megfelelően készül! Nálunk tervezésben a határt csak a fizika törvényei és az építési előírások jelentik.

Kiváló szakember gárdával dolgozunk

Az innovatív megoldásoknak és az egyes objektumok egyedi kialakításának köszönhetően lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek, hogy viszonylag szabadon alakíthassák a csarnok felépítését és méretét.

Az AZ-Engineering munkatársai tapasztalt szakemberek, akik a különféle acél csarnok váz projekteket nagy gondossággal és minden részletre kiterjedő figyelemmel valósítják meg.

Miért érdemes acél szerkezetben gondolkodni ipari létesítményeknél?

Az acél csarnokszerkezet egészen szabadon alakítható és szemben a klasszikus vastbeton, monolit beton épületekkel, hatalmas tér alakítható ki belső támasztó oszlopok nélkül.

Acélszerkezeteink tervezésénél, gyártásánál és összeszerelésénél bevált és korszerű technológiákat alkalmazunk. Mindez az esztétikai megjelenés és a téroptimalizálás kombinációját eredményezik, amelyet Ön utána a saját igényei szerint használhat.

Az AZ-Engineering által tervezett és kivitelezett acélszerkezetek főleg acéltartókból állnak, amelyek gerendaként működnek. Ezt a megoldást a létesítmény nagy kiterjedésű területein alkalmazzuk, és amikor a beltéri terhelést el kell osztani a tető alatt.

A rácsos rendszer használata lehetőséget nyújt könnyű és merev, nagy teherbírású acélszerkezet megvalósítására.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot