Gépek telepítése

Az AZ-Engineering ipari géptelepítésben is ügyfelei rendelkezésére áll. Függetlenül attól, hogy a telepítésre kiválasztott gépet mi gyártottuk, vagy akár a világ másik felén készült, mi szakszerűen végezzük el a gép telepítést.

A gépek telepítése az a szakasz, amikor a gépeket kicsomagoljuk, újra összeállítjuk, átalakítjuk, összekapcsoljuk az ügyfeleink meglévő infrastruktúrájával, szolgáltatásaival, majd kimerítően tesztelik annak biztosítása érdekében, hogy a legmagasabb működési hatékonysággal működjenek, amikor végre munkába állnak majd.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Az ipari géptelepítés kritikus fontosságú feladat

A gépek üzembe helyezése az egész folyamat egyik legkritikusabb része, ezért az AZ-Engineering kifejezetten ipari géptelepítéssel foglalkozó szakembereket alkalmaz. A géptelepítést végző csapatunk jellemzően gépészeti és elektronikai szakemberekből, valamint a nehézemelés
szakértőiből áll.

A gép telepítéssel foglalkozó csapatot mindig az ügyfelünk adott projektének megfelelően állítjuk össze, hiszen egészen másként kell beüzemelni egy hűtőházat, mint egy gyártósort.

Az AZ-Engineering segít, ha új berendezéseket akar telepíteni az üzemébe

Az új berendezések telepítése mindig kihívást jelent, legyen szó akár vadonatúj gyártósorról, akár meglévőről. Annak érdekében, hogy a folyamat a lehető legegyszerűbb legyen, és időt és pénzt takarítson meg az állásidő csökkentésével, bízza meg az AZ-Engineeringet a géptelepítéssel!

Nálunk az ipari géptelepítés teljes körű figyelemmel zajlik, azaz felmérjük a gép telepítés helyszínét is, statikai, elektromos, környezetvédelmi, stb. szempontból egyaránt, és akkor vállaljuk, ha ez ténylegesen megvalósítható, méghozzá biztonságosan, a törvényi előírásoknak megfelelően.

Fontos, hogy még a géptelepítés előtt minden részletet tisztázzunk, mert fontos cél a meglepetések elkerülése a telepítés során.

Ügyfeleink felé ezért az a kérésünk, hogy ha lehetséges, vonja be a karbantartást és a gépek üzemeltetését végző embereket is a telepítési folyamatba, és folyamatosan tájékoztassa a gyártást végző munkatársakat az új berendezésekről, illetve az át/továbbképzésüket már a telepítés előtt kezdje meg, hogy a géptelepítést követően szinte azonnal megkezdődhessen a munka, érdemi időveszteség nélkül.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot