Fémmegmunkálás

Fémek megmunkálása, acél megmunkálás terén az AZ-Engineering az Ön partnere! A legkorszerűbb technikával, szakképzett csapattal vállaljuk fém megmunkálás megbízásokat, és biztosítjuk Önnek a pontos és minőségi kivitelezést!

Ha fémek megmunkálása, akkor AZ-Engineering

A piacon elérhető egyik legszélesebb gyártási spektrummal rendelkezünk fém megmunkálás terén. Kisebb, egyedi megbízástól egészen a nagy darabszámú sorozatgyártásig vállaljuk egyedi acél megmunkálás ajánlatok kivitelezését. Bízzon meg minket fém megmunkálás feladattal és mi európai színvonalon készítjük el, méghozzá rövid szállítási határidővel. Ha az AZ-Engineeringgel dolgoztat, akkor még a versenyképes árak előnyeit is élvezheti!

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Milyen fém megmunkálás szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek?

Elsősorban CNC gépekkel vállaljuk a fémek megmunkálását. Gyártási technikáink:

  • CNC marás,
  • CNC esztergálás,
  • CNC forgácsolás,
  • CNC lemezmegmunkálás,
  • CNC lakatos munkák.

Mindebbe beleértendő a felületkezelés, a prototípusgyártás és tömeggyártás egyaránt.

Miért válassza az AZ-Engineeringet a fémek megmunkálásához?

Sok éves iparági tapasztalattal bírunk. Számíthat ránk, mivel jól képzett szakemberekből álló csapattal, fejlett gyártási és ellenőrzési berendezésekkel és CNC gépekkel rendelkezünk. A minőség és megbízhatóság egyaránt jellemzi a tevékenységeinket. Akár acél megmunkálás, akár más fémek megmunkálása miatt keres kivitelező partnert, az AZ-Engineering az Ön rendelkezésére áll! ISO9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkező gyártók vagyunk, és szigorú minőségi követelményeket támasztunk saját magunkkal szemben.

A magas minőség elérése érdekében részletes minőségellenőrzési rendszerrel és teljes körűen felszerelt mérőberendezésekkel rendelkezünk.
CNC fémmegmunkáló műhelyeink a legmodernebb, nagy pontosságú 3-, 4- és 5-tengelyes CNC gépekkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy rekordidő alatt teljesítsük megrendelését.

Tudjuk, hogy a precizitás az egyik legfontosabb szempont egy kiváló minőségű alkatrész elkészítése során, ezért a legfejlettebb technológiával dolgozunk, amely lehetővé teszi a legfinomabb részletek kidolgozását is.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot