Épülettervezés

Építőipari tervezés és épület kivitelezés terén egyaránt az AZ-Engineering Kft. az Ön partnere! Cégünk épület tervezéssel foglalkozó csapatát kreatív és magasan képzett építészmérnökök és épületgépészek alkotják.

Legyen szó kisebb építményekről, ipari csarnokokról vagy ambiciózus épületek kialakításáról, épülettervezési projekttel bátran forduljon hozzánk!

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Miért válassza épület tervezésére az AZ-Engineeringet?

Európai színvonalú, kreatív és technikai szakértelemmel valósítjuk meg ügyfeleink számára a jobbnál jobb épületeket. Lakóépület tervezés és könnyűszerkezet csarnok tervezés terén egyaránt az a célunk, hogy az általunk megtervezett épületek egyaránt használhatók és vonzóak legyenek.

Mindezt azért, hogy ügyfeleink, akik akár dolgoznak bennük, akár lakják őket, szimpatikusnak találják az általunk tervezett épületeket. Emellett kiemelt célunk környezetbarát, az épített környezetéhez illeszkedő, és energiatakarékos épületek tervezése.

Ha épülettervezés, akkor AZ-Engineering

Az épület tervezés árak nálunk több szolgáltatás árát foglalja magában. Az alábbiakban részletezzük egy tipikus építési projekt fázisait:

  1. Első konzultáció, előtervezés és sematikus tervezés,
  2. Tervek kivitelezése, épületek kivitelezési terveinek elkészítése,
  3. Építési dokumentumok elkészítése,
  4. Építési szerződés adminisztráció.

Az AZ-Engineering gyakorlatában egyaránt kulcsfontosságú a hatékonyság a lakóépület tervezés és könnyűszerkezet csarnok tervezés terén. Az épület tervezés árak ezért mindig úgy alakulnak nálunk, hogy az építészmérnökeink és épület tervező csapatunk mindig optimális helykihasználással és erőforrás-igénnyel tervezik meg az ügyfeleink számára az épületeket.

A kisebb költségekkel és kevesebb energiafelhasználással működő épületek létrehozására törekszünk lakóépületek esetében. A könnyűszerkezet csarnokok terén ezen túl még az ipari hasznosíthatósága és iparági előírások maradéktalan teljesítése is a tervezés részét képezik.

Az építőipari tervezés során nálunk mindig az ügyfeleink elégedettsége és biztonsága a legfontosabb.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot